Продажби

Видео курс

Мастър клас: Ефективни практики за блокиране на възраженията

 • Създаден на: 16.07.2020
 • Последно допълван : 19.09.2021
 • Участници в курса: 238

★★★★★ Рейтинг: 4,8/5

Основна информация

Справянето с възраженията при 90% от професионалните търговци се превръща в процес на конфронтация, който отдалечава клиента от решението му за финализиране на сделката. Има редица причини защо това се случва, но почти винаги вината е в търговеца и неговата невъзможност да отдели темата от това, което той тълкува като обида спрямо него самия (след като е отблъснат), докато шансовете му за реализиране на продажбата всъщност още са налице.

В този курс ще разберете защо възраженията не са края на една продажба, а предоставят шанс за успешна такава, като за целта ще научите ценни съвети от практиката на Нед Недялков – търговският директор на BMW България, които има над 15 години опит в сферата на продажбите, както в България, така и в чужбина.

Какво ще научите

 • Защо е важно да има утвърден процес на продажба във всяка компания
 • Как да разбирате реалните намерения зад възраженията
 • Защо техническата информация и ползите не винаги работят
 • Защо е важно да опознавате клиентите
 • Как да се справяте с всяко възражение

За кого е този курс

Курсът е подходящ за търговци, които имат нужда от подобрение на уменията за справяне с възраженията, за свързване с клиента и за презентиране на истинските стойности и ползи пред него.

Лектор

Нед Недялков

Търговският директор на BMW България- Нед Недялков - споделя ценни съвети и опит, натрупан над 15 години в сферата на продажбите на българския и американски пазар. Стартира в Lithia Mercedes-Benz. В САЩ преминава през различни позиции- от финансов мениджър до генерален директор. Връща се в България, за да приложи знанията и уменията си в екипа на BMW. Чуйте от един истински експерт какво трябва да прави един успешен търговец, когато се сблъска с възраженията на клиент.

Отзиви

Въпроси

Този курс подходящ ли е за начинаещи?

Курсът е по-подходящ, ако имате предварителен опит в продажбите.

Мога ли да участвам в курса, ако не съм от София?

Тъй като курсът е изцяло онлайн, вие ще имате възможността да определяте от къде да учите. Онлайн формата на обучение е изключително подходяща, където и да се намирате.

Ще имам ли достъп до информацията от курса след завършването му?

При закупуването на единичен курс, вие получавате гарантиран едногодишен достъп. При закупуването на курс като част от абонаментен план, имате достъп в зависимост от избрания достъп.

Има ли определен час, който трябва да следвам за завършване на курса?

Не, с онлайн обученията вие сте свободни да разполагате със своето време.

Ще получа ли сертификат за успешно завършен курс?

Този курс няма опция за сертификат след завършването му.

Ще имам ли връзка с лектора на курса?

Да! Можете да пишете своите въпроси директно в платформата, като коментар под всеки урок или тема.

Детайли на курса

 • Единична цена: Няма
 • Безплатно в абонамент
 • Времетраене: 1ч. и 35мин.
 • Вид: Видео курс
 • Ниво: Средно, Напреднали
 • Видео лекции: 1
 • Допълнителни материали: Не
 • Изпит и сертификат: Не
 • Mодул: Допълнителни обучения
БЕЗПЛАТНО В АБОНАМЕНТ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА УЧИТЕ ОНЛАЙН

Предимства на този курс

Ако все още не сте сигурни дали си струва да поемете стъпка напред, то сега е моментът да ви напомним за главното предимство на този курс – той е ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН! Онлайн обучението е категорично най-удобният и модерен метод за придобиване на желаните умения и знания. Сред множеството му предимства са:

Ще имате възможност да учите без фиксираните “къде и кога“. Удобството и възможността за планиране от ваша страна е голям плюс в днешния забързан свят.

Освен, че ще разполагате със своето време, ще имате и свободата да избирате къде да преминете през курса. Превърнете се в професионалист сред комфорта на вашия дом, офис или друго любимо място.

Онлайн обучението елиминира неприятните моменти от разсейване и объркване. Може да сте сигурни, че няма да изпуснете важни факти и тънкости от програмата, благодарение на възможността за повторно гледане на видео уроците.

Много често при групови лекции се забелязва разлика в скоростта, с която всеки осмисля предоставената информация. Хората работят на различни предавки и в процеса на изграждане на умение е ключово всеки отделен курсист да получи нужното за него време. Затова опцията за онлайн курс, е страхотен вариант сами да определите темпото си.

Ще можете да задавате въпросите си към лектора, независимо от това, че работите от разстояние. Обратната връзка е значима част от обучителния процес, както на живо, така и онлайн. Предимството тук е, че можете да задавате въпросите си свободно, а не в рамките на лекция от няколко часа.

Допълнителен плюс за всеки, който не може да се концентрира в групова среда е, че може да работите сами, в абсолютна тишина и спокойствие. Така ще можете да осмислите качествено цялата информация и да я затвърдите по-лесно.