Дигитален Маркетинг

Запис от лекция

Мастър Клас: Ефективни стратегии за успешен маркетинг

 • Създаден на: 10.09.2020
 • Последно допълван : 16.06.2021
 • Участници в курса: 215

★★★★★ Рейтинг: 4,9/5

Основна информация

Как изглежда успешният маркетинг? Има ли ясно открояващ се план, който трябва да следвате? Истината е, че няма точна формула, която да ви гарантира успех, но има знания и умения, които всеки експерт следва да знае, да прилага и непрестанно да анализира резултатите. Няма стъпки, които да ви гарантират успех, но вие сами можете да увеличите шансовете си, като се включите в този курс, пълен с ценни и изпитани съвети от експерти в сферата на маркетинга.

Какво ще научите

В този курс ще научите всичко за маркетинга – планиране, реализация, подобрение и всеки друг етап помежду им. Тук ще чуете реални примери от практиката и маркетингови стратегии, прилагани за изграждането на кампаниите на най-печелившите компании.

За кого е този курс

Курсът е подходящ за хора, занимаващи се с маркетинг и реклама, както и за предприемачи, настоящи и бъдещи собственици на бизнеси, студенти с профили “Маркетинг” или “Реклама”, и всеки друг, който има нарастващ интерес към сферата.

Лектор

Гост-лектори

Георги Малчев е управляващ съдружник в агенцията за интегриран дигитален маркетинг - xplora.bg. Има вече над 20 години опит в сферите бизнес и маркетинг. Бил е журналист, управленски консултант, директор дирекция в Министерството на икономиката, член на съвета на директорите на големи холдингови компании, оперативен директор, директор бизнес развитие и още много други лидерски, бизнес и маркетинг роли. Той е Сертифициран управленски консултант и е сертифициран за управление на операциите. Завършил е МИО в УНСС, както и executive MBA към Американския университет. Димитър Савов e основател и ръководител "Маркетинг" в Startup Masters - компания за дигитален маркетинг, която си партнира с Google. Има над 15 години опит в уеб дизайна и дигиталния маркетинг. В момента управлява рекламен бюджет от над 700 000$ месечно. Провежда рекламни кампании в повече от 30 държави на 6 континента. Участвал е в повече от 200 онлайн бизнес проекта.

Отзиви

Въпроси

Този курс подходящ ли е за начинаещи?

Курсът е подходящ за начинаещи, но предварителни познания биха ви били от полза за максимално усвояване на материала.

Мога ли да участвам в курса, ако не съм от София?

Тъй като курсът е изцяло онлайн, вие ще имате възможността да определяте от къде да учите. Онлайн формата на обучение е изключително подходяща, където и да се намирате.

Ще имам ли достъп до информацията от курса след завършването му?

При закупуването на единичен курс, вие получавате гарантиран едногодишен достъп. При закупуването на курс като част от абонаментен план, имате достъп в зависимост от избрания достъп.

Има ли определен час, който трябва да следвам за завършване на курса?

Не, с онлайн обученията вие сте свободни да разполагате със своето време.

Ще получа ли сертификат за успешно завършен курс?

Този курс няма опция за сертификат след завършването му.

Ще имам ли връзка с лектора на курса?

Да! Можете да пишете своите въпроси директно в платформата, като коментар под всеки урок или тема.

Детайли на курса

 • Единична цена: Няма
 • Безплатно в абонамент
 • Времетраене: 2ч. и 30мин.
 • Вид: Запис от лекция
 • Ниво: Начално, Средно
 • Видео лекции: 1
 • Допълнителни материали: Не
 • Изпит и сертификат: Не
 • Mодул: Допълнителни обучения
БЕЗПЛАТНО В АБОНАМЕНТ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА УЧИТЕ ОНЛАЙН

Предимства на този курс

Ако все още не сте сигурни дали си струва да поемете стъпка напред, то сега е моментът да ви напомним за главното предимство на този курс – той е ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН! Онлайн обучението е категорично най-удобният и модерен метод за придобиване на желаните умения и знания. Сред множеството му предимства са:

Ще имате възможност да учите без фиксираните “къде и кога“. Удобството и възможността за планиране от ваша страна е голям плюс в днешния забързан свят.

Освен, че ще разполагате със своето време, ще имате и свободата да избирате къде да преминете през курса. Превърнете се в професионалист сред комфорта на вашия дом, офис или друго любимо място.

Онлайн обучението елиминира неприятните моменти от разсейване и объркване. Може да сте сигурни, че няма да изпуснете важни факти и тънкости от програмата, благодарение на възможността за повторно гледане на видео уроците.

Много често при групови лекции се забелязва разлика в скоростта, с която всеки осмисля предоставената информация. Хората работят на различни предавки и в процеса на изграждане на умение е ключово всеки отделен курсист да получи нужното за него време. Затова опцията за онлайн курс, е страхотен вариант сами да определите темпото си.

Ще можете да задавате въпросите си към лектора, независимо от това, че работите от разстояние. Обратната връзка е значима част от обучителния процес, както на живо, така и онлайн. Предимството тук е, че можете да задавате въпросите си свободно, а не в рамките на лекция от няколко часа.

Допълнителен плюс за всеки, който не може да се концентрира в групова среда е, че може да работите сами, в абсолютна тишина и спокойствие. Така ще можете да осмислите качествено цялата информация и да я затвърдите по-лесно.