Личностно развитие

Запис от лекция

Гост-лектори: Фън Шуй, здраве и хармония на емоциите

 • Създаден на: 09.07.2020
 • Последно допълван : 15.06.2021
 • Участници в курса: 187

★★★★★ Рейтинг: 4,6/5

Основна информация

Mъдpитe и тъpпeливи ĸитaйци, изпoлзвaйĸи дpeвни знaния и няĸoлĸo xилядoлeтия внимaтeлнo нaблюдaвaйĸи oĸoлнoтo пpocтpaнcтвo, извeли зaĸoнoмepнocти, ĸoитo пpepacнaли и ce oфopмили в тoчнa и cтpoйнa нayĸa. Hayĸa зa тoвa ĸaĸ дa пpивлeчeм ĸъcмeтa в живoтa cи.

Tpи видa ĸъcмeт cъпpoвoждaт чoвeĸa пpeз живoтa мy. Heбecния ĸъcмeт e тoвa, ĸoeтo ни ce дaвa пo poждeниe – тoвa, c ĸoeтo идвaмe в тoзи cвят. Чoвeшĸият ĸъcмeт e възнaгpaждeниeтo зa нaшитe дeйcтвия и пocтъпĸи – тoвa, ĸoeтo зaвиcи caмo oт нac. Зeмният ĸъcмeт (тoвa e oблacттa нa Фън Шyй) e пoзитивa, ĸoйтo ни дaвa oĸoлнoтo пpocтpaнcтвo..

Ocнoвнaтa идeя във Фън Шyй e, чe oĸoлнaтa cpeдa влияe нa здpaвeтo и ĸъcмeтa ни. Знaниятa пo Фън Шyй пoзвoлявaт дa извлeчeм мaĸcимaлнa пoлзa oт oĸpъжaвaщoтo пpocтpaнcтвo, yчaт ни дa нe ce бopим c тoвa, ĸoeтo e oĸoлo нac, a мъдpo дa гo изпoлзвaмe, извличaйĸи пoлзa oт блaгoпpиятнoтo и тpaнcфopмиpaйĸи нeблaгoпpиятнoтo.

Какво ще научите

 • Как да създадете здравословна среда у дома и на работното място
 • Вършат ли в действителност работа фигурките на костенурки, жаби и дракони
 • Кои са действително работещите биоенергийни хармонизатори
 • Как да съчетаем хармоничната среда около нас с хармонията вътре в нас

За кого е този курс

Курсът е за всеки, който иска да открие хармонията между себе си и околната среда, да живее спокойно и да привлича успеха.

Лектор

Елза Панайотова

Елза Панайотова се занимава с духовно-езотерични методи и практики от над 20 години. В момента основно се занимава с: древен и съвременен фън шуй (консултации, курсове, лекции); създаване на хармонична и здравословна среда за живот; работа с кристали; споделяне на опит с другите хора как можем да направим живота си по-радостен и лек.

Отзиви

Въпроси

Мога ли да участвам в курса, ако не съм от София?

Тъй като курсът е изцяло онлайн, вие ще имате възможността да определяте от къде да учите. Онлайн формата на обучение е изключително подходяща, където и да се намирате.

Ще имам ли достъп до информацията от курса след завършването му?

При закупуването на единичен курс, вие получавате гарантиран едногодишен достъп. При закупуването на курс като част от абонаментен план, имате достъп в зависимост от избрания достъп.

Има ли определен час, който трябва да следвам за завършване на курса?

Не, с онлайн обученията вие сте свободни да разполагате със своето време.

Ще получа ли сертификат за успешно завършен курс?

Този курс няма опция за сертификат след завършването му.

Ще имам ли връзка с лектора на курса?

Да! Можете да пишете своите въпроси директно в платформата, като коментар под всеки урок или тема.

Детайли на курса

 • Единична цена: Няма
 • Безплатно в абонамент
 • Времетраене: 1ч. и 20мин.
 • Вид: Запис от лекция
 • Ниво: Начално
 • Видео лекции: 1
 • Допълнителни материали: Не
 • Изпит и сертификат: Не
 • Mодул: Допълнителни обучения
БЕЗПЛАТНО В АБОНАМЕНТ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА УЧИТЕ ОНЛАЙН

Предимства на този курс

Ако все още не сте сигурни дали си струва да поемете стъпка напред, то сега е моментът да ви напомним за главното предимство на този курс – той е ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН! Онлайн обучението е категорично най-удобният и модерен метод за придобиване на желаните умения и знания. Сред множеството му предимства са:

Ще имате възможност да учите без фиксираните “къде и кога“. Удобството и възможността за планиране от ваша страна е голям плюс в днешния забързан свят.

Освен, че ще разполагате със своето време, ще имате и свободата да избирате къде да преминете през курса. Превърнете се в професионалист сред комфорта на вашия дом, офис или друго любимо място.

Онлайн обучението елиминира неприятните моменти от разсейване и объркване. Може да сте сигурни, че няма да изпуснете важни факти и тънкости от програмата, благодарение на възможността за повторно гледане на видео уроците.

Много често при групови лекции се забелязва разлика в скоростта, с която всеки осмисля предоставената информация. Хората работят на различни предавки и в процеса на изграждане на умение е ключово всеки отделен курсист да получи нужното за него време. Затова опцията за онлайн курс, е страхотен вариант сами да определите темпото си.

Ще можете да задавате въпросите си към лектора, независимо от това, че работите от разстояние. Обратната връзка е значима част от обучителния процес, както на живо, така и онлайн. Предимството тук е, че можете да задавате въпросите си свободно, а не в рамките на лекция от няколко часа.

Допълнителен плюс за всеки, който не може да се концентрира в групова среда е, че може да работите сами, в абсолютна тишина и спокойствие. Така ще можете да осмислите качествено цялата информация и да я затвърдите по-лесно.