Мениджмънт

Запис от лекция

Мастър Клас: Как да изградим успешен екип от нулата

 • Създаден на: 11.09.2020
 • Последно допълван : 16.06.2021
 • Участници в курса: 221

★★★★★ Рейтинг: 4,8/5

Основна информация

Кои са най-важните стъпки при изграждането на екип и защо подбирането на правилните кадри е от такова голямо значение? Приемайки някой в екипа си, вие трябва да вземете предвид не само уменията му, които се отнасят до позицията, която заема, а и личностните характеристики. Трябва да си задавате въпроси като тези:

 • Този човек пасва ли на останалата част от екипа?
 • Ценностите му отговарят ли на тези на компанията?
 • Как предпочита да работи – в екип или сам?

И това са само част от въпросите, които трябва да си задавате още по време на интервюто. Дори след като сте преминали тази фаза и сте намерили подходящ служител, работата ви не спира. Като мениджър, вие трябва постоянно да сте нащрек и да разбирате нуждите на екипа. В този курс ще ви дадем представа как да процедирате, за да не губите времето си напразно в наемане на грешните служители и в “гасене” на конфликти в офиса.

Какво ще научите

В този курс ще научите истински ценни, практически съвети, които ще ви разкрият реалните трудности при сформирането на екип – от самото начало, когато съставяте екипа, до дългогодишната екипна работа, която понякога ще ви сблъсква с демотивация или конфликти в колектива.

За кого е този курс

Този курс е подходящ за всеки, който е на ръководна позиция, както и за всеки, работещ в екип – мениджър, собственик на бизнес, тийм лидер, HR и др.

Лектор

Екатерина Темелкова

Екатерина Темелкова е маркетингов директор на SoftUni с години опит зад гърба си в света на дигиталния маркетинг.

Отзиви

Въпроси

Този курс подходящ ли е за начинаещи?

Курсът е подходящ за начинаещи.

Мога ли да участвам в курса, ако не съм от София?

Тъй като курсът е изцяло онлайн, вие ще имате възможността да определяте от къде да учите. Онлайн формата на обучение е изключително подходяща, където и да се намирате.

Ще имам ли достъп до информацията от курса след завършването му?

При закупуването на единичен курс, вие получавате гарантиран едногодишен достъп. При закупуването на курс като част от абонаментен план, имате достъп в зависимост от избрания достъп.

Има ли определен час, който трябва да следвам за завършване на курса?

Не, с онлайн обученията вие сте свободни да разполагате със своето време.

Ще получа ли сертификат за успешно завършен курс?

Този курс няма опция за сертификат след завършването му.

Ще имам ли връзка с лектора на курса?

Да! Можете да пишете своите въпроси директно в платформата, като коментар под всеки урок или тема.

Детайли на курса

 • Единична цена: Няма
 • Безплатно в абонамент
 • Времетраене: 1ч. и 45мин.
 • Вид: Запис от лекция
 • Ниво: Начално, Средно
 • Видео лекции: 1
 • Допълнителни материали: Не
 • Изпит и сертификат: Не
 • Mодул: Допълнителни обучения
БЕЗПЛАТНО В АБОНАМЕНТ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА УЧИТЕ ОНЛАЙН

Предимства на този курс

Ако все още не сте сигурни дали си струва да поемете стъпка напред, то сега е моментът да ви напомним за главното предимство на този курс – той е ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН! Онлайн обучението е категорично най-удобният и модерен метод за придобиване на желаните умения и знания. Сред множеството му предимства са:

Ще имате възможност да учите без фиксираните “къде и кога“. Удобството и възможността за планиране от ваша страна е голям плюс в днешния забързан свят.

Освен, че ще разполагате със своето време, ще имате и свободата да избирате къде да преминете през курса. Превърнете се в професионалист сред комфорта на вашия дом, офис или друго любимо място.

Онлайн обучението елиминира неприятните моменти от разсейване и объркване. Може да сте сигурни, че няма да изпуснете важни факти и тънкости от програмата, благодарение на възможността за повторно гледане на видео уроците.

Много често при групови лекции се забелязва разлика в скоростта, с която всеки осмисля предоставената информация. Хората работят на различни предавки и в процеса на изграждане на умение е ключово всеки отделен курсист да получи нужното за него време. Затова опцията за онлайн курс, е страхотен вариант сами да определите темпото си.

Ще можете да задавате въпросите си към лектора, независимо от това, че работите от разстояние. Обратната връзка е значима част от обучителния процес, както на живо, така и онлайн. Предимството тук е, че можете да задавате въпросите си свободно, а не в рамките на лекция от няколко часа.

Допълнителен плюс за всеки, който не може да се концентрира в групова среда е, че може да работите сами, в абсолютна тишина и спокойствие. Така ще можете да осмислите качествено цялата информация и да я затвърдите по-лесно.