Личностно развитие

Запис от лекция

Гост-лектори: Как да намерим своето призвание – отговорите на Human Design

 • Създаден на: 09.09.2020
 • Последно допълван : 16.06.2021
 • Участници в курса: 185

★★★★★ Рейтинг: 4,6/5

Основна информация

Търсите ли своята мечтана професия? А знаете ли в какво сте най-силни и добри? Усещате ли, че имате потенциал и заложби, но не знаете как да ги проявите?

Хюман дизайн дава отговори на тези въпроси и на още много други, които вероятно си задавате всекидневно!

Иновативната система, която променя все повече животи по света, прецизно и детaйлно може да упъти всеки от вас към избора на най-подходяща кариера.

Хюман дизайн работи с персонална (лична) карта на всеки човек, а две еднакви карти не съществуват. С други думи, това с което сте родени вие, никой друг не притежава като набор от качества. Когато вие откриете какви са вашите силни страни и какви характеристики притежавате, това ще ви отвори нови хоризонти и ще осъзнаете потенциала, който всъщност имате.

Какво ще научите

 • В коя сфера бихте се реализирали най-успешно
 • Кои дейности истински ви носят удовлетворение и кои ви натоварват
 • Какъв е вашият потенциал в посока професионално развитие
 • В какъв формат е препоръчително да работите: сами, с партньор, в малък екип или в големи групи
 • Кои са вашите силни страни и таланти, за които може би дори не подозирате

За кого е този курс

Универсални решения няма – всичко в Хюман дизайн е с личен подход и персонални препоръки.

Някой е роден за музикант, някой – за бизнес. За някои е добре да работят на проектна база, за други – списъкът със задачи трябва да е пълен всеки ден. Един се чувства добре с колеги, за друг е препоръчително да има лично обособено място за работа – необезпокояван от никого. И всичко това може да се види по картата на всеки от вас.

Затова този курс е подходящ за всеки! Всеки може да научи нещо ново за себе си и да го приложи, независимо от характера, професията, семейното положение или каквито и да било други странични фактори.

Лектор

Гост-лектори

Константин e един от най-добрите преподаватели по Хюман дизайн в света. Води лекции проникновено и превежда сложната материя на лесен и достъпен език. Северина e организатор на събития, сърцето на общността и връзка на новите участници към света на Хюман дизайн. Автор на първата книга с истории за Хюман дизайн в света.

Отзиви

Въпроси

Мога ли да участвам в курса, ако не съм от София?

Тъй като курсът е изцяло онлайн, вие ще имате възможността да определяте от къде да учите. Онлайн формата на обучение е изключително подходяща, където и да се намирате.

Ще имам ли достъп до информацията от курса след завършването му?

При закупуването на единичен курс, вие получавате гарантиран едногодишен достъп. При закупуването на курс като част от абонаментен план, имате достъп в зависимост от избрания достъп.

Има ли определен час, който трябва да следвам за завършване на курса?

Не, с онлайн обученията вие сте свободни да разполагате със своето време.

Ще получа ли сертификат за успешно завършен курс?

Този курс няма опция за сертификат след завършването му.

Ще имам ли връзка с лектора на курса?

Да! Можете да пишете своите въпроси директно в платформата, като коментар под всеки урок или тема.

Детайли на курса

 • Единична цена: Няма
 • Безплатно в абонамент
 • Времетраене: 1ч. и 30мин.
 • Вид: Запис от лекция
 • Ниво: Начално
 • Видео лекции: 1
 • Допълнителни материали: Не
 • Изпит и сертификат: Не
 • Mодул: Допълнителни обучения
БЕЗПЛАТНО В АБОНАМЕНТ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА УЧИТЕ ОНЛАЙН

Предимства на този курс

Ако все още не сте сигурни дали си струва да поемете стъпка напред, то сега е моментът да ви напомним за главното предимство на този курс – той е ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН! Онлайн обучението е категорично най-удобният и модерен метод за придобиване на желаните умения и знания. Сред множеството му предимства са:

Ще имате възможност да учите без фиксираните “къде и кога“. Удобството и възможността за планиране от ваша страна е голям плюс в днешния забързан свят.

Освен, че ще разполагате със своето време, ще имате и свободата да избирате къде да преминете през курса. Превърнете се в професионалист сред комфорта на вашия дом, офис или друго любимо място.

Онлайн обучението елиминира неприятните моменти от разсейване и объркване. Може да сте сигурни, че няма да изпуснете важни факти и тънкости от програмата, благодарение на възможността за повторно гледане на видео уроците.

Много често при групови лекции се забелязва разлика в скоростта, с която всеки осмисля предоставената информация. Хората работят на различни предавки и в процеса на изграждане на умение е ключово всеки отделен курсист да получи нужното за него време. Затова опцията за онлайн курс, е страхотен вариант сами да определите темпото си.

Ще можете да задавате въпросите си към лектора, независимо от това, че работите от разстояние. Обратната връзка е значима част от обучителния процес, както на живо, така и онлайн. Предимството тук е, че можете да задавате въпросите си свободно, а не в рамките на лекция от няколко часа.

Допълнителен плюс за всеки, който не може да се концентрира в групова среда е, че може да работите сами, в абсолютна тишина и спокойствие. Така ще можете да осмислите качествено цялата информация и да я затвърдите по-лесно.