Личностно развитие

Запис от уебинар

Гост-лектори: Как да имаме успех с жените

 • Създаден на: 08.09.2020
 • Последно допълван : 16.06.2021
 • Участници в курса: 185

★★★★★ Рейтинг: 4,6/5

Основна информация

Убедена съм, че за да научиш как да имаш успех с жените трябва да попиташ за насока ЖЕНА! И особено, ако тази жена работи всеки ден със стотици жени и знае всички особености на женската психика.

 • Готови ли сте да станете истински специалист по жените и най-накрая да разберете какво искат те?
 • Писна ли ви от женски манипулации или да бъдете използвани?
 • Искате да разберете какво искат жените и как да имате щастие с тях?
 • Искате да станете алфа-мъжкар и да притежавате точно тази жена, за която мечтаете?

Този курс ще ви даде съвсем друга представа за жените и нов поглед. Ще разберете как едни мъже “уж не правят нищо специално”, обаче получават най-хубавите жени, а други не могат да привлекат никоя.

Със знанията от този курс ще имате предимство пред другите мъже!

Какво ще научите

 • Техники и насоки за отношенията и секса с жени
 • Как да избирате жени, които наистина харесвате
 • Как да излъчвате увереност пред всяка жена

За кого е този курс

Този курс е за всеки мъж, който чувства, че му липса нещо, що се отнася до привличането на подходящите жени. Ако смятате, че нямате всички парчета от пъзела и не знаете как мислят жените, то този курс ще ви е от голяма помощ. Впечатлете дамите с неподозираните си качества!

Лектор

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина е клиничен психолог, семеен терапевт, сексолог и също завърши психология на бизнеса. Работи 4 години като бизнес-тренер, HR-мениджър в световни корпорации като Cosmopolitan, Top Gear, MenHealth. Преди 8 години тя оставя сферата на бизнеса и отваря собствена компания Happy Woman Academy, която днес една от най-успешни компании за личностно развитие на Балканите. Нейното мото е: “Това което мислиш става твоята реалност. Стани творец на своята реалност и ще видиш, колко е прекрасен този живот”.

Отзиви

Въпроси

Мога ли да участвам в курса, ако не съм от София?

Тъй като курсът е изцяло онлайн, вие ще имате възможността да определяте от къде да учите. Онлайн формата на обучение е изключително подходяща, където и да се намирате.

Ще имам ли достъп до информацията от курса след завършването му?

При закупуването на единичен курс, вие получавате гарантиран едногодишен достъп. При закупуването на курс като част от абонаментен план, имате достъп в зависимост от избрания достъп.

Има ли определен час, който трябва да следвам за завършване на курса?

Не, с онлайн обученията вие сте свободни да разполагате със своето време.

Ще получа ли сертификат за успешно завършен курс?

Този курс няма опция за сертификат след завършването му.

Ще имам ли връзка с лектора на курса?

Да! Можете да пишете своите въпроси директно в платформата, като коментар под всеки урок или тема.

Детайли на курса

 • Единична цена: Няма
 • Безплатно в абонамент
 • Времетраене: 4ч. и 15мин.
 • Вид: Запис от уебинар
 • Ниво: Начално
 • Видео лекции: 2
 • Допълнителни материали: Не
 • Изпит и сертификат: Не
 • Mодул: Допълнителни обучения
БЕЗПЛАТНО В АБОНАМЕНТ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА УЧИТЕ ОНЛАЙН

Предимства на този курс

Ако все още не сте сигурни дали си струва да поемете стъпка напред, то сега е моментът да ви напомним за главното предимство на този курс – той е ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН! Онлайн обучението е категорично най-удобният и модерен метод за придобиване на желаните умения и знания. Сред множеството му предимства са:

Ще имате възможност да учите без фиксираните “къде и кога“. Удобството и възможността за планиране от ваша страна е голям плюс в днешния забързан свят.

Освен, че ще разполагате със своето време, ще имате и свободата да избирате къде да преминете през курса. Превърнете се в професионалист сред комфорта на вашия дом, офис или друго любимо място.

Онлайн обучението елиминира неприятните моменти от разсейване и объркване. Може да сте сигурни, че няма да изпуснете важни факти и тънкости от програмата, благодарение на възможността за повторно гледане на видео уроците.

Много често при групови лекции се забелязва разлика в скоростта, с която всеки осмисля предоставената информация. Хората работят на различни предавки и в процеса на изграждане на умение е ключово всеки отделен курсист да получи нужното за него време. Затова опцията за онлайн курс, е страхотен вариант сами да определите темпото си.

Ще можете да задавате въпросите си към лектора, независимо от това, че работите от разстояние. Обратната връзка е значима част от обучителния процес, както на живо, така и онлайн. Предимството тук е, че можете да задавате въпросите си свободно, а не в рамките на лекция от няколко часа.

Допълнителен плюс за всеки, който не може да се концентрира в групова среда е, че може да работите сами, в абсолютна тишина и спокойствие. Така ще можете да осмислите качествено цялата информация и да я затвърдите по-лесно.