Личностно развитие

Запис от уебинар

Гост-лектори: Аз съм скъпа жена – от пепеляшка в кралица

 • Създаден на: 08.09.2020
 • Последно допълван : 16.06.2021
 • Участници в курса: 191

★★★★★ Рейтинг: 4,7/5

Основна информация

Замисляли ли сте се, че често към нас се обръщат със “скъпа”…

Наистина ли сме скъпи? Наистина ли се чувстваме такива и получаваме онова отношение към себе си като към нещо ценно и важно?

Опитай да осъзнаеш твоето отношение към тази дума: “скъпа”. Кажи няколко пъти на глас: аз съм скъпа, аз съм скъпа, аз съм скъпа!

Усети ли го? Какво чувстваш?

Когато правих тази практика, направо ми се доплака и си казвах:

 • Не съм от тази класа;
 • Родена съм като пепеляшка и такава ще си остана;
 • Нямам богати родители;
 • Със сигурност не съм “Мис Вселена”;
 • Всичко, което съм получила, е дошло с много труд.

Много работих за това, четох, ходих постоянно по семинари и крачка по крачка вървях към това. И се получи! Мога смело да кажа, че в момента се чувствам скъпа жена, както като жена, така и като човек, като специалист. И другите ме приемат така.

Какво промених? Имам същите килограми, не по-богати родители и грозен почерк, но моето мислене е коренно различно и то е довело до това усещане да бъдa скъпа! В този курс ти самата ще разбереш как да постигнеш същото и без да се поколебаеш, дори за миг, да заявиш “Аз съм безценна!”.

Какво ще научите

 • Как да разбереш сама за себе си своята стойност
 • Как да отстояваш себе си
 • Как животът се дублира с продажбите

За кого е този курс

Този курс е за всяка жена, която иска да подобри своя стандарт на живот, да преоткрие себе си и да разбере защо заслужава много повече от това, с което се примирява сега.

Лектор

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина е клиничен психолог, семеен терапевт, сексолог и също завърши психология на бизнеса. Работи 4 години като бизнес-тренер, HR-мениджър в световни корпорации като Cosmopolitan, Top Gear, MenHealth. Преди 8 години тя оставя сферата на бизнеса и отваря собствена компания Happy Woman Academy, която днес една от най-успешни компании за личностно развитие на Балканите. Нейното мото е: “Това което мислиш става твоята реалност. Стани творец на своята реалност и ще видиш, колко е прекрасен този живот”.

Отзиви

Въпроси

Мога ли да участвам в курса, ако не съм от София?

Тъй като курсът е изцяло онлайн, вие ще имате възможността да определяте от къде да учите. Онлайн формата на обучение е изключително подходяща, където и да се намирате.

Ще имам ли достъп до информацията от курса след завършването му?

При закупуването на единичен курс, вие получавате гарантиран едногодишен достъп. При закупуването на курс като част от абонаментен план, имате достъп в зависимост от избрания достъп.

Има ли определен час, който трябва да следвам за завършване на курса?

Не, с онлайн обученията вие сте свободни да разполагате със своето време.

Ще получа ли сертификат за успешно завършен курс?

Този курс няма опция за сертификат след завършването му.

Ще имам ли връзка с лектора на курса?

Да! Можете да пишете своите въпроси директно в платформата, като коментар под всеки урок или тема.

Детайли на курса

 • Единична цена: Няма
 • Безплатно в абонамент
 • Времетраене: 9ч. и 30мин.
 • Вид: Запис от уебинар
 • Ниво: Начално
 • Видео лекции: 3
 • Допълнителни материали: Не
 • Изпит и сертификат: Не
 • Mодул: Допълнителни обучения
БЕЗПЛАТНО В АБОНАМЕНТ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА УЧИТЕ ОНЛАЙН

Предимства на този курс

Ако все още не сте сигурни дали си струва да поемете стъпка напред, то сега е моментът да ви напомним за главното предимство на този курс – той е ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН! Онлайн обучението е категорично най-удобният и модерен метод за придобиване на желаните умения и знания. Сред множеството му предимства са:

Ще имате възможност да учите без фиксираните “къде и кога“. Удобството и възможността за планиране от ваша страна е голям плюс в днешния забързан свят.

Освен, че ще разполагате със своето време, ще имате и свободата да избирате къде да преминете през курса. Превърнете се в професионалист сред комфорта на вашия дом, офис или друго любимо място.

Онлайн обучението елиминира неприятните моменти от разсейване и объркване. Може да сте сигурни, че няма да изпуснете важни факти и тънкости от програмата, благодарение на възможността за повторно гледане на видео уроците.

Много често при групови лекции се забелязва разлика в скоростта, с която всеки осмисля предоставената информация. Хората работят на различни предавки и в процеса на изграждане на умение е ключово всеки отделен курсист да получи нужното за него време. Затова опцията за онлайн курс, е страхотен вариант сами да определите темпото си.

Ще можете да задавате въпросите си към лектора, независимо от това, че работите от разстояние. Обратната връзка е значима част от обучителния процес, както на живо, така и онлайн. Предимството тук е, че можете да задавате въпросите си свободно, а не в рамките на лекция от няколко часа.

Допълнителен плюс за всеки, който не може да се концентрира в групова среда е, че може да работите сами, в абсолютна тишина и спокойствие. Така ще можете да осмислите качествено цялата информация и да я затвърдите по-лесно.