Soft Skills

Запис от лекция

Мастър Клас: Иновативни бизнес модели

 • Създаден на: 24.09.2020
 • Последно допълван : 16.06.2021
 • Участници в курса: 259

★★★★★ Рейтинг: 4,8/5

Основна информация

Какво представлява иновативният бизнес модел? Нужно ли е да надграждате, като все още има стари, затвърдили се през времето методи, които работят? Истината е, че бизнес сферата непрестанно се разширява с нови възможности, продукти и услуги, невиждани досега. В лекцията ще научите как можете да изградите бизнеса си по различен, даващ стойност начин, без да губите твърде много парични средства и човешки капитал за начинанието – или казано по друг начин – как да реализирате идеята си по начин, който да ви удовлетворява като предприемач!

Какво ще научите

В тази лекция ще се запознаете с историята на Христо Тенчев и как той днес има зад себе си няколко успешни бизнеса. Той ще ви разкаже за:

 • Как е започнал своя предприемачески път
 • Трудностите, с които се е сблъсквал и какво са го научили
 • Какви бизнес модели прилага в своите бизнеси и защо

Освен това, ще чуете отговори на въпроси от публиката, свързани с ефективността на работа, управлението на хора, маркетинга и още много други полезни сфери, необходими за успеха на всеки предприемач и собственик на бизнес.

За кого е този курс

Този курс е за тези от вас, които искат да започнат нещо свое – независимо дали идеята ви е за IT бизнес, фрийланс кариера или физически магазини из цялата страна. Ако искате да почерпите ценен опит от един успешен сериен предприемач, то този курс е именно за вас.

Уроци

Лектор

Христо Тенчев

Христо Тенчев е изпълнителен директор и основател на XS Software, най-голямата българска компания за разработка на онлайн игри. Освен това, той е съосновател на SoftUni, LockChain, 1hubНякои от по-известните й заглавия са Hanovete, Sofia Wars, Khan Wars и др. Тенчев основава компанията докато е още в училище и със собствени умения и средства развива екип от над 100 души, оперирайки в над 80 държави по света с над 35 млн. регистрирани потребители. Наскоро завършил “Компютърни системи” в ТУ, Тенчев разбира в дълбочина проблема с българското софтуерно образование от двете страни – на студентите и на работодателите в ИТ сферата.

Отзиви

Въпроси

Този курс подходящ ли е за начинаещи?

Курсът е подходящ за начинаещи.

Мога ли да участвам в курса, ако не съм от София?

Тъй като курсът е изцяло онлайн, вие ще имате възможността да определяте от къде да учите. Онлайн формата на обучение е изключително подходяща, където и да се намирате.

Ще имам ли достъп до информацията от курса след завършването му?

При закупуването на единичен курс, вие получавате гарантиран едногодишен достъп. При закупуването на курс като част от абонаментен план, имате достъп в зависимост от избрания достъп.

Има ли определен час, който трябва да следвам за завършване на курса?

Не, с онлайн обученията вие сте свободни да разполагате със своето време.

Ще получа ли сертификат за успешно завършен курс?

Този курс няма опция за сертификат след завършването му.

Ще имам ли връзка с лектора на курса?

Да! Можете да пишете своите въпроси директно в платформата, като коментар под всеки урок или тема.

Детайли на курса

 • Единична цена: Няма
 • Безплатно в абонамент
 • Времетраене: 2ч. и 10мин.
 • Вид: Запис от лекция
 • Ниво: Начално, Средно
 • Видео лекции: 1
 • Допълнителни материали: Не
 • Изпит и сертификат: Не
 • Mодул: Допълнителни обучения
БЕЗПЛАТНО В АБОНАМЕНТ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА УЧИТЕ ОНЛАЙН

Предимства на този курс

Ако все още не сте сигурни дали си струва да поемете стъпка напред, то сега е моментът да ви напомним за главното предимство на този курс – той е ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН! Онлайн обучението е категорично най-удобният и модерен метод за придобиване на желаните умения и знания. Сред множеството му предимства са:

Ще имате възможност да учите без фиксираните “къде и кога“. Удобството и възможността за планиране от ваша страна е голям плюс в днешния забързан свят.

Освен, че ще разполагате със своето време, ще имате и свободата да избирате къде да преминете през курса. Превърнете се в професионалист сред комфорта на вашия дом, офис или друго любимо място.

Онлайн обучението елиминира неприятните моменти от разсейване и объркване. Може да сте сигурни, че няма да изпуснете важни факти и тънкости от програмата, благодарение на възможността за повторно гледане на видео уроците.

Много често при групови лекции се забелязва разлика в скоростта, с която всеки осмисля предоставената информация. Хората работят на различни предавки и в процеса на изграждане на умение е ключово всеки отделен курсист да получи нужното за него време. Затова опцията за онлайн курс, е страхотен вариант сами да определите темпото си.

Ще можете да задавате въпросите си към лектора, независимо от това, че работите от разстояние. Обратната връзка е значима част от обучителния процес, както на живо, така и онлайн. Предимството тук е, че можете да задавате въпросите си свободно, а не в рамките на лекция от няколко часа.

Допълнителен плюс за всеки, който не може да се концентрира в групова среда е, че може да работите сами, в абсолютна тишина и спокойствие. Така ще можете да осмислите качествено цялата информация и да я затвърдите по-лесно.