Мениджмънт

Запис от лекция

Мастър Клас: Как да напуснете зоната си на комфорт и да управлявате уверено

 • Създаден на: 28.09.2020
 • Последно допълван : 16.06.2021
 • Участници в курса: 261

★★★★★ Рейтинг: 4,7/5

Основна информация

Чувствате ли, че понякога правите всичко механично, без да влагате мисъл. Или пък, че тъпчете на едно и също място. Или дори, че комуникацията ви с колегите страда, поради някаква необяснима причина. Причината сте самите вие. Ако не познавате мозъка си достатъчно добре, той ще ви “пребори” и ще ви попречи да постигате успехите, които желаете. В този курс ще разберете как всъщност мислите и кои са механизмите, които ви задвижват, с помощта на организационния психолог – Виктор Балабанов и неговите познания в сферата на психологията.

Какво ще научите

 • Колко често всъщност действате съзнателно
 • Кога сте истински фокусирани
 • На какви нива функционира човешкият мозък и с какво се характеризират
 • Кои са правилните стратегии за самоконтрол и контрол над другите хора
 • Къде и как можете да прилагате тези стратегии

За кого е този курс

Този курс е за тези от вас, които са на ръководна позиция, общуват с много хора или срещат трудности в комуникацията с колегите и близките си. Подходящ е за всеки, който иска да повиши своята осъзнатост относно начина на опериране на мозъка.

Лектор

Виктор Балабанов

Виктор Балабанов е специалист в тренингите в сферата на т. нар. „меки умения“ (Soft Skills) с над 11 години практически опит в над 60 компании в България и в чужбина. През септември 2014г. стартира собствен проект под мотивиращия надслов “I can Be…“. Това е инициатива, насочена към развитието на презентационни умения при младите хора и осъществяването на връзката между образованието и бизнеса в България.

Отзиви

Въпроси

Този курс подходящ ли е за начинаещи?

Курсът е подходящ за начинаещи.

Мога ли да участвам в курса, ако не съм от София?

Тъй като курсът е изцяло онлайн, вие ще имате възможността да определяте от къде да учите. Онлайн формата на обучение е изключително подходяща, където и да се намирате.

Ще имам ли достъп до информацията от курса след завършването му?

При закупуването на единичен курс, вие получавате гарантиран едногодишен достъп. При закупуването на курс като част от абонаментен план, имате достъп в зависимост от избрания достъп.

Има ли определен час, който трябва да следвам за завършване на курса?

Не, с онлайн обученията вие сте свободни да разполагате със своето време.

Ще получа ли сертификат за успешно завършен курс?

Този курс няма опция за сертификат след завършването му.

Ще имам ли връзка с лектора на курса?

Да! Можете да пишете своите въпроси директно в платформата, като коментар под всеки урок или тема.

Детайли на курса

 • Единична цена: Няма
 • Безплатно в абонамент
 • Времетраене: 2ч. и 30мин.
 • Вид: Запис от лекция
 • Ниво: Начално, Средно
 • Видео лекции: 1
 • Допълнителни материали: Не
 • Изпит и сертификат: Не
 • Mодул: Допълнителни обучения
БЕЗПЛАТНО В АБОНАМЕНТ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА УЧИТЕ ОНЛАЙН

Предимства на този курс

Ако все още не сте сигурни дали си струва да поемете стъпка напред, то сега е моментът да ви напомним за главното предимство на този курс – той е ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН! Онлайн обучението е категорично най-удобният и модерен метод за придобиване на желаните умения и знания. Сред множеството му предимства са:

Ще имате възможност да учите без фиксираните “къде и кога“. Удобството и възможността за планиране от ваша страна е голям плюс в днешния забързан свят.

Освен, че ще разполагате със своето време, ще имате и свободата да избирате къде да преминете през курса. Превърнете се в професионалист сред комфорта на вашия дом, офис или друго любимо място.

Онлайн обучението елиминира неприятните моменти от разсейване и объркване. Може да сте сигурни, че няма да изпуснете важни факти и тънкости от програмата, благодарение на възможността за повторно гледане на видео уроците.

Много често при групови лекции се забелязва разлика в скоростта, с която всеки осмисля предоставената информация. Хората работят на различни предавки и в процеса на изграждане на умение е ключово всеки отделен курсист да получи нужното за него време. Затова опцията за онлайн курс, е страхотен вариант сами да определите темпото си.

Ще можете да задавате въпросите си към лектора, независимо от това, че работите от разстояние. Обратната връзка е значима част от обучителния процес, както на живо, така и онлайн. Предимството тук е, че можете да задавате въпросите си свободно, а не в рамките на лекция от няколко часа.

Допълнителен плюс за всеки, който не може да се концентрира в групова среда е, че може да работите сами, в абсолютна тишина и спокойствие. Така ще можете да осмислите качествено цялата информация и да я затвърдите по-лесно.