Компютърни умения

Сертификационен курс

Microsoft Outlook – цялостен курс

Записан онлайн курс
Официален сертификат
Достъпен на момента
Връзка с лектора за въпроси

★★★★★ Рейтинг: 5/5

Основна информация

Курсът “Работа с Microsoft Outlook” ще Ви научи как да настройвате и управлявате имейли, календари и контакти във версията на Office 365 на Microsoft Outlook. Outlook разполага с инструментите, от които се нуждаете, за да работите в екип, да проследявате задания и да си сътрудничите ефективно. Този курс за начинаещи започва с обиколка на интерфейса и показва как да свържете голямо разнообразие от имейл акаунти към Outlook. След това ясно е описано как бързо да създавате, изпращате и четете имейли и да организирате вашата пощенска кутия, как да създавате и споделяте  контакти, както и останете по график с календарните си задачи. Освен това ще научите как да архивирате данните си в Outlook, в случай че трябва да ги възстановите или да ги преместите на друга машина.A

Какво ще научите

 • Как да създавате и четете имейли
 • Как да управлявате и настройвате контакти
 • Как да архивирате данни в Outlook
 • Как да свържете имейл акаунти с Outlook
 • Как да организирате пощенската си кутия
 • Как да проследявате графика си със задачи
 • Как създавате и споделяте контакти

За кого е този курс

Курсът е подходящ за всеки, желаещ да придобие умения за създаване, изпращане и организиране на имейли, за лесно и бързо архивиране на данни и споделяне на контакти, с помощта на платформата Microsoft Outlook.

Възможност за фирмен тренинг на тази тема

Този курс се предлага и като фирмено обучение за група от участници. Може да се свържете с нас на тел: +359/876-687-679 или на и-мейл: office@trainingacademy.bg

Уроци

Съдържание

Разгъни

Сертификати

За да получите сертификат за този курс, е необходимо да:

 1. Преминете през всички теми и изпити в него;
 2. Средната оценка от всички изпити в курса да бъде над 80%;
 3. Заявите издаване на сертификат (50лв.) – опцията за заявяване е в последната тема на курса.

 Издаване на сертификат:

Можете да получите сертификата си на български или английски език, по следните начини:

 • в pdf формат по имейл;
 • в офиса на Training Academy;
 • по куриер до избран адрес;

Този курс е част от сертификационен модул.

При преминаване на всички курсове включени в модула, можете да вземете диплома за завършен цялостен модул.

Лектор

Васил Симеонов

Основател на Think Loom ltd, тренер и обучител с над 7 години опит в сферата на преподаването и развиването на тренинги свързани с практическото развитие на когнитивни компетенции и умения в професионален и личностен план. Васил Симеонов е тренер в "Академията за Бизнес Умения и Предприемачество", както и отделни тренинги свързани с развиването и употребата на резервните капацитети на мозъка, себеизразяването и креативността. Успоредно с това се занимава със създаване и модернизиране на индивидуални програми за подобряване на личната и екипната ефективност и качеството на употреба на когнитивните. Методите, които следва са базирани на уменията, които придобива в образованието си на културолог, различни социологични, антропологични и психологични дисциплини, както и науки свързани с достъпа и употребата на резервните умствени възможности – сугестопедия и резервология.

Отзиви

Стойностно, кратко и ясно! Този курс ми бе много полезен, научих много за програмата. Използвам я ежедневно.” ~ Васил Кирилов

“Благодаря за възможността да уча. Обучението бе леко, приятно и същевременно полезно. Добавен бонус е, че е онлайн и можех да го гледам от комфорта на дома си.” ~ Галя Аврамова

Курсът беше полезен. Разбрах повече за всички функции на Microsoft Outlook, защо са важни и как да ги използвам.” ~ Явор Димитров

Доволна съм от курса. Информацията е презентирана подобаващо и всичко е визуализирано. Препоръчвам го на всеки. който иска подреденост в своя живот!” ~ Владимира Каменова

Научих как да управлявам имейли, календари и контакти. Хареса ми, че курсът е практически насочен и е онлайн!” ~ Антония Димитрова

Въпроси

Този курс подходящ ли е за начинаещи?

Да, курсът е максимално детайлен и подробен. Учейки по него, вие ще прогресирате и постепенно ще затвърдите материала с подходящото за вас темпо. Курсът е чудесен, както за преговор, така и за начинаещи.

Мога ли да участвам в курса, ако не съм от София?

Тъй като курсът е изцяло онлайн, вие ще имате възможността да определяте от къде да учите. Онлайн формата на обучение е изключително подходяща, където и да се намирате.

Ще имам ли достъп до информацията от курса след завършването му?

При закупуването на единичен курс, вие получавате гарантиран едногодишен достъп. При закупуването на курс като част от абонаментен план, имате достъп в зависимост от избрания достъп.

Има ли определен час, който трябва да следвам за завършване на курса?

Не, с онлайн обученията вие сте свободни да разполагате със своето време.

Ще получа ли сертификат за успешно завършен курс?

Можете да получите сертификат за преминат курс при средна оценка от всички изпити над 80% и заплащане на такса в размер на 50 лв. Ако имате допълнителни въпроси, моля свържете се с нас.

Как се извършва оценяването на изпита?

При решаване на изпит/тест системата автоматично поставя крайната оценка.

Колко време трябва да отделя за подготовка?

Изборът е индивидуален, нашата препоръка е да отделяте по 30 минути на ден.

Ще имам ли връзка с лектора на курса?

Да! Можете да пишете своите въпроси директно в платформата, като коментар под всеки урок или тема.

Детайли на курса

 • Единична цена: 149 лв.
 • Безплатно в абонамент
 • Времетраене: 2ч.
 • Вид: Сертификационен курс
 • Ниво: Начално, Средно
 • Видео лекции: 24
 • Допълнителни материали: Не
 • Изпит и сертификат: Да
 • Mодул: Основни офис програми
БЕЗПЛАТНО В АБОНАМЕНТ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА УЧИТЕ ОНЛАЙН

Предимства на този курс

Ако все още не сте сигурни дали си струва да поемете стъпка напред, то сега е моментът да ви напомним за главното предимство на този курс – той е ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН! Онлайн обучението е категорично най-удобният и модерен метод за придобиване на желаните умения и знания. Сред множеството му предимства са:

Ще имате възможност да учите без фиксираните “къде и кога“. Удобството и възможността за планиране от ваша страна е голям плюс в днешния забързан свят.

Освен, че ще разполагате със своето време, ще имате и свободата да избирате къде да преминете през курса. Превърнете се в професионалист сред комфорта на вашия дом, офис или друго любимо място.

Онлайн обучението елиминира неприятните моменти от разсейване и объркване. Може да сте сигурни, че няма да изпуснете важни факти и тънкости от програмата, благодарение на възможността за повторно гледане на видео уроците.

Много често при групови лекции се забелязва разлика в скоростта, с която всеки осмисля предоставената информация. Хората работят на различни предавки и в процеса на изграждане на умение е ключово всеки отделен курсист да получи нужното за него време. Затова опцията за онлайн курс, е страхотен вариант сами да определите темпото си.

Ще можете да задавате въпросите си към лектора, независимо от това, че работите от разстояние. Обратната връзка е значима част от обучителния процес, както на живо, така и онлайн. Предимството тук е, че можете да задавате въпросите си свободно, а не в рамките на лекция от няколко часа.

Допълнителен плюс за всеки, който не може да се концентрира в групова среда е, че може да работите сами, в абсолютна тишина и спокойствие. Така ще можете да осмислите качествено цялата информация и да я затвърдите по-лесно.