Компютърни умения

Сертификационен курс

Microsoft Teams – цялостен курс

Записан онлайн курс
Официален сертификат
Достъпен на момента
Връзка с лектора за въпроси

★★★★★ Рейтинг: 5/5

Основна информация

Открийте основните функции на Microsoft Teams и вижте как можете да съберете колеги, да създавате разговори и съдържание и да си сътрудничите по-ефективно. Курсът “Работа с Microsoft Teams” ще ви преведе през основите на използването на екип, като се започне с основна настройка, създаването на нови екипи и присъединяването към съществуващи екипи. Курсът обхваща организиране на екипи и членове и показва как се водят разговори. Чрез него разберете как да създавате насрочени срещи или да инициирате импровизирани срещи в екипи, демонстрирайки споделяне на файлове. И накрая, ще бъдете запознати с персонализирането на потребителските настройки и как да използвате Teams на мобилни устройства.

Какво ще научите

 • Как ефективно да общувате
 • Как да организирате екипи
 • Как да провеждате разговори
 • Как да планирате и стартирате видео срещи
 • Как да споделяте файлове
 • Как да използвате приложения и незадължителни функции
 • Как да работите с мобилното приложение

За кого е този курс

Курсът “Работа с Microsoft Teams” е подходящ за всеки един, който желае да придобие умения за провеждане на ефективно онлайн общуване, планиране и стартиране на видео конференция, за споделяне и работене в съавторство по файлове в реално време. Курсът е насочен също така и за учители и ученици, използващи платформата “Microsoft Team” по време на учебния процес.

Възможност за фирмен тренинг на тази тема

Този курс се предлага и като фирмено обучение за група от участници. Може да се свържете с нас на тел: +359/876-687-679 или на и-мейл: office@trainingacademy.bg

Уроци

Съдържание

Разгъни

Сертификати

За да получите сертификат за този курс, е необходимо да:

 1. Преминете през всички теми и изпити в него;
 2. Средната оценка от всички изпити в курса да бъде над 80%;
 3. Заявите издаване на сертификат (50лв.) – опцията за заявяване е в последната тема на курса.

 Издаване на сертификат:

Можете да получите сертификата си на български или английски език, по следните начини:

 • в pdf формат по имейл;
 • в офиса на Training Academy;
 • по куриер до избран адрес;

Този курс е част от сертификационен модул.

При преминаване на всички курсове включени в модула, можете да вземете диплома за завършен цялостен модул.

Лектор

Васил Симеонов

Основател на Think Loom ltd, тренер и обучител с над 7 години опит в сферата на преподаването и развиването на тренинги свързани с практическото развитие на когнитивни компетенции и умения в професионален и личностен план. Васил Симеонов е тренер в "Академията за Бизнес Умения и Предприемачество", както и отделни тренинги свързани с развиването и употребата на резервните капацитети на мозъка, себеизразяването и креативността. Успоредно с това се занимава със създаване и модернизиране на индивидуални програми за подобряване на личната и екипната ефективност и качеството на употреба на когнитивните. Методите, които следва са базирани на уменията, които придобива в образованието си на културолог, различни социологични, антропологични и психологични дисциплини, както и науки свързани с достъпа и употребата на резервните умствени възможности – сугестопедия и резервология.

Отзиви

Много полезен курс за хора като мен, които постоянно им се налага да общуват онлайн. Научих как да използвам Teams ползотворно, така че комуникацията да е максимално улеснена, макар и онлайн.” ~ Ваня Тодорова

Научих как да организирам и провеждам разговори, да споделям файлове и да работя от различни устройва. Беше много полезно за мен, тъй като съм учител и новите промени ме завариха неподготвена.” ~ Габриела Николаева

Курсът е сбит, приятен, предоставящ полезна информация. На този етап всички ползваме онлайн платформите за разговори, така че съм доволен от наученото.” ~ Даниел Енчев

Информативен курс, представен по лесен за разбиране начин. Научих някои полезни трикове в програмата.” ~ Яна Иванова

Благодаря за хубавото обучение! Курсът ми е от полза, тъй като съм част от екип и известно време нямахме възможност да комуникираме лице в лице. Винаги може да се наложи пак и вече знам как го правя качествено.” ~ Тина Иванова

Въпроси

Този курс подходящ ли е за начинаещи?

Да, курсът е максимално детайлен и подробен. Учейки по него, вие ще прогресирате и постепенно ще затвърдите материала с подходящото за вас темпо. Курсът е чудесен, както за преговор, така и за начинаещи.

Мога ли да участвам в курса, ако не съм от София?

Тъй като курсът е изцяло онлайн, вие ще имате възможността да определяте от къде да учите. Онлайн формата на обучение е изключително подходяща, където и да се намирате.

Ще имам ли достъп до информацията от курса след завършването му?

При закупуването на единичен курс, вие получавате гарантиран едногодишен достъп. При закупуването на курс като част от абонаментен план, имате достъп в зависимост от избрания достъп.

Има ли определен час, който трябва да следвам за завършване на курса?

Не, с онлайн обученията вие сте свободни да разполагате със своето време.

Ще получа ли сертификат за успешно завършен курс?

Можете да получите сертификат за преминат курс при средна оценка от всички изпити над 80% и заплащане на такса в размер на 50 лв. Ако имате допълнителни въпроси, моля свържете се с нас.

Как се извършва оценяването на изпита?

При решаване на изпит/тест системата автоматично поставя крайната оценка.

Колко време трябва да отделя за подготовка?

Изборът е индивидуален, нашата препоръка е да отделяте по 30 минути на ден.

Ще имам ли връзка с лектора на курса?

Да! Можете да пишете своите въпроси директно в платформата, като коментар под всеки урок или тема.

Детайли на курса

 • Единична цена: 149 лв.
 • Безплатно в абонамент
 • Времетраене: 2 ч.
 • Вид: Сертификационен курс
 • Ниво: Начално, Средно
 • Видео лекции: 25
 • Допълнителни материали: Не
 • Изпит и сертификат: Да
 • Mодул: Основни офис програми
БЕЗПЛАТНО В АБОНАМЕНТ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА УЧИТЕ ОНЛАЙН

Предимства на този курс

Ако все още не сте сигурни дали си струва да поемете стъпка напред, то сега е моментът да ви напомним за главното предимство на този курс – той е ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН! Онлайн обучението е категорично най-удобният и модерен метод за придобиване на желаните умения и знания. Сред множеството му предимства са:

Ще имате възможност да учите без фиксираните “къде и кога“. Удобството и възможността за планиране от ваша страна е голям плюс в днешния забързан свят.

Освен, че ще разполагате със своето време, ще имате и свободата да избирате къде да преминете през курса. Превърнете се в професионалист сред комфорта на вашия дом, офис или друго любимо място.

Онлайн обучението елиминира неприятните моменти от разсейване и объркване. Може да сте сигурни, че няма да изпуснете важни факти и тънкости от програмата, благодарение на възможността за повторно гледане на видео уроците.

Много често при групови лекции се забелязва разлика в скоростта, с която всеки осмисля предоставената информация. Хората работят на различни предавки и в процеса на изграждане на умение е ключово всеки отделен курсист да получи нужното за него време. Затова опцията за онлайн курс, е страхотен вариант сами да определите темпото си.

Ще можете да задавате въпросите си към лектора, независимо от това, че работите от разстояние. Обратната връзка е значима част от обучителния процес, както на живо, така и онлайн. Предимството тук е, че можете да задавате въпросите си свободно, а не в рамките на лекция от няколко часа.

Допълнителен плюс за всеки, който не може да се концентрира в групова среда е, че може да работите сами, в абсолютна тишина и спокойствие. Така ще можете да осмислите качествено цялата информация и да я затвърдите по-лесно.