Личностно развитие

Запис от лекция

Гост-лектори: Когато името ти говори: развий личния си бранд

 • Създаден на: 08.07.2020
 • Последно допълван : 15.06.2021
 • Участници в курса: 129

★★★★★ Рейтинг: 4,7/5

Основна информация

Какво отличава компаниите, които предлагат подобни продукти или услуги?Хората, нали? Техните знания и умения, тяхното отношение и личен стил, техните ценности и визия…

А какво отличава хората, които предлагат подобни продукти или услуги или имат подобен опит, знания и умения? Личният им бранд, ако случайно се чудиш.

Личният бранд, всъщност, е асоциацията за теб, която хората имат, когато чуят твоето име. Асоциация за твоите лични качества и характер и професионалната ти експертиза.

Знаеш ли, че всеки има личен бранд, но не всеки го управлява с определени фокус и цел?

Личният бранд е от абсолютна необходимост, когато става дума за привличане на бъдещи работодатели, клиенти, последователи. Защото да си добър в това, което правиш, не е достатъчно. Трябва подходящите хора да го узнаят, по подходящия начин. А ти имаш силата да привлечеш тези, които ще искат да купуват от теб или да те наемат на работа. Защото в днешно време този, който е най-видим, е и най-предпочитан.

Какво ще научите

 • Какво е (и не е) личният бранд
 • Ползите в професионален план от това да го развиваш
 • Въпросите, на които да си отговориш, преди да развиваш личния си бранд
 • Принципите, на които да отговаря
 • Ролята на личната история в изграждането на твоя бранд
 • Използване на социалните мрежи за развитие на личния бранд
 • Развитие на личния бранд офлайн, в реалния живот
 • Лични примери от изграждането на личния бранд на Лили и на нейни клиенти

За кого е този курс

Курсът е за всеки, който иска или вече развива бизнес, независимо дали той е пряко свързан или е отделен от личния бранд. Подходящ е и за хора, които се занимават с маркетинг, продажби, връзки с обществеността, брандиране и т.н.

Лектор

Лили Георгиева

Лили Георгиева е консултант по кариерна промяна, развитие и личен брандинг. През годините е помогнала на стотици хора в това да опознаят себе си и да открият, създадат или развият работата или бизнеса, които истински им носят смисъл и удовлетворение. Тя е създател на програмата УСТРЕМ.

Отзиви

Въпроси

Този курс подходящ ли е за начинаещи?

Курсът е подходящ, както за хора без изграден личен бранд, така и за хора, които искат да подобрят своя вече съществуващ такъв.

Мога ли да участвам в курса, ако не съм от София?

Тъй като курсът е изцяло онлайн, вие ще имате възможността да определяте от къде да учите. Онлайн формата на обучение е изключително подходяща, където и да се намирате.

Ще имам ли достъп до информацията от курса след завършването му?

При закупуването на единичен курс, вие получавате гарантиран едногодишен достъп. При закупуването на курс като част от абонаментен план, имате достъп в зависимост от избрания достъп.

Има ли определен час, който трябва да следвам за завършване на курса?

Не, с онлайн обученията вие сте свободни да разполагате със своето време.

Ще получа ли сертификат за успешно завършен курс?

Този курс няма опция за сертификат след завършването му.

Ще имам ли връзка с лектора на курса?

Да! Можете да пишете своите въпроси директно в платформата, като коментар под всеки урок или тема.

Детайли на курса

 • Единична цена: Няма
 • Безплатно в абонамент
 • Времетраене: 1ч. и 20мин.
 • Вид: Запис от лекция
 • Ниво: Начално, Средно
 • Видео лекции: 6
 • Допълнителни материали: Не
 • Изпит и сертификат: Не
 • Mодул: Допълнителни обучения
БЕЗПЛАТНО В АБОНАМЕНТ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА УЧИТЕ ОНЛАЙН

Предимства на този курс

Ако все още не сте сигурни дали си струва да поемете стъпка напред, то сега е моментът да ви напомним за главното предимство на този курс – той е ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН! Онлайн обучението е категорично най-удобният и модерен метод за придобиване на желаните умения и знания. Сред множеството му предимства са:

Ще имате възможност да учите без фиксираните “къде и кога“. Удобството и възможността за планиране от ваша страна е голям плюс в днешния забързан свят.

Освен, че ще разполагате със своето време, ще имате и свободата да избирате къде да преминете през курса. Превърнете се в професионалист сред комфорта на вашия дом, офис или друго любимо място.

Онлайн обучението елиминира неприятните моменти от разсейване и объркване. Може да сте сигурни, че няма да изпуснете важни факти и тънкости от програмата, благодарение на възможността за повторно гледане на видео уроците.

Много често при групови лекции се забелязва разлика в скоростта, с която всеки осмисля предоставената информация. Хората работят на различни предавки и в процеса на изграждане на умение е ключово всеки отделен курсист да получи нужното за него време. Затова опцията за онлайн курс, е страхотен вариант сами да определите темпото си.

Ще можете да задавате въпросите си към лектора, независимо от това, че работите от разстояние. Обратната връзка е значима част от обучителния процес, както на живо, така и онлайн. Предимството тук е, че можете да задавате въпросите си свободно, а не в рамките на лекция от няколко часа.

Допълнителен плюс за всеки, който не може да се концентрира в групова среда е, че може да работите сами, в абсолютна тишина и спокойствие. Така ще можете да осмислите качествено цялата информация и да я затвърдите по-лесно.