Продажби

Видео курс

Мастър клас: Принципи и нагласа за успехи в продажбите

 • Създаден на: 17.07.2020
 • Последно допълван : 19.09.2021
 • Участници в курса: 217

★★★★★ Рейтинг: 4,7/5

Основна информация

Мисленето, правилното отношение и желанието за постоянно подобрение са главни фактори за успеха на всеки търговец. Не винаги следването на предначертани стъпки и скриптове работи, а понякога това, от което се нуждаете, е просто малко вяра и мотивация. А как действа силата на ума върху броя успешни продажби ще разберете от Нед Недялков – експерт в сферата на продажбите.

Какво ще научите

 • Ще научите какво е поведението и в какво вярва успешният търговец
 • Ще чуете съвети за усъвършенстване на продажбените умения
 • Ще разберете как ефективно да измервате постигнатото досега, за да си набелязвате високи и постижими цели
 • Ще се убедите, че доброто настроение и мотивацията имат ключова роля в процеса на реализиране на продажби

За кого е този курс

 • Търговци, които целят да увеличат продажбите на предлагания от тях продукт или услуга
 • Собственици на малък и среден бизнес, които искат да научат тайните на продажбите
 • Хора, мотивирани да успеят и да постигнат по-високи резултати в професията си

Лектор

Нед Недялков

Нед Недялков - професионалист с над 15 години опит в автомобилния бизнес в сферата на управлението и продажбите. Част е от екипа на Lithia Auto Stores – седмият по големина автомобилен търговец от ТОП 500 американската компания. Заема различни позиции в организацията, включително и генерален директор в Lithia Medford BMW в Медфорд, Орегон, а последно заема длъжността в Lithia Mercedes-Benz на Beaverton в Портланд, Орегон. Връща се в България, за да приложи знанията и уменията си в екипа на BMW. За няколко месеца постига високи резултати тук и е готов да разкаже за своите принципи и нагласи за успех в продажбите.

Отзиви

Въпроси

Този курс подходящ ли е за начинаещи?

Да, курсът е подходящ за начинаещи.

Мога ли да участвам в курса, ако не съм от София?

Тъй като курсът е изцяло онлайн, вие ще имате възможността да определяте от къде да учите. Онлайн формата на обучение е изключително подходяща, където и да се намирате.

Ще имам ли достъп до информацията от курса след завършването му?

При закупуването на единичен курс, вие получавате гарантиран едногодишен достъп. При закупуването на курс като част от абонаментен план, имате достъп в зависимост от избрания достъп.

Има ли определен час, който трябва да следвам за завършване на курса?

Не, с онлайн обученията вие сте свободни да разполагате със своето време.

Ще получа ли сертификат за успешно завършен курс?

Този курс няма опция за сертификат след завършването му.

Ще имам ли връзка с лектора на курса?

Да! Можете да пишете своите въпроси директно в платформата, като коментар под всеки урок или тема.

Детайли на курса

 • Единична цена: Няма
 • Безплатно в абонамент
 • Времетраене: 1ч. и 25мин.
 • Вид: Видео курс
 • Ниво: Начално, Средно
 • Видео лекции: 1
 • Допълнителни материали: Не
 • Изпит и сертификат: Не
 • Mодул: Допълнителни обучения
БЕЗПЛАТНО В АБОНАМЕНТ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА УЧИТЕ ОНЛАЙН

Предимства на този курс

Ако все още не сте сигурни дали си струва да поемете стъпка напред, то сега е моментът да ви напомним за главното предимство на този курс – той е ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН! Онлайн обучението е категорично най-удобният и модерен метод за придобиване на желаните умения и знания. Сред множеството му предимства са:

Ще имате възможност да учите без фиксираните “къде и кога“. Удобството и възможността за планиране от ваша страна е голям плюс в днешния забързан свят.

Освен, че ще разполагате със своето време, ще имате и свободата да избирате къде да преминете през курса. Превърнете се в професионалист сред комфорта на вашия дом, офис или друго любимо място.

Онлайн обучението елиминира неприятните моменти от разсейване и объркване. Може да сте сигурни, че няма да изпуснете важни факти и тънкости от програмата, благодарение на възможността за повторно гледане на видео уроците.

Много често при групови лекции се забелязва разлика в скоростта, с която всеки осмисля предоставената информация. Хората работят на различни предавки и в процеса на изграждане на умение е ключово всеки отделен курсист да получи нужното за него време. Затова опцията за онлайн курс, е страхотен вариант сами да определите темпото си.

Ще можете да задавате въпросите си към лектора, независимо от това, че работите от разстояние. Обратната връзка е значима част от обучителния процес, както на живо, така и онлайн. Предимството тук е, че можете да задавате въпросите си свободно, а не в рамките на лекция от няколко часа.

Допълнителен плюс за всеки, който не може да се концентрира в групова среда е, че може да работите сами, в абсолютна тишина и спокойствие. Така ще можете да осмислите качествено цялата информация и да я затвърдите по-лесно.