Продажби

Видео курс

Мастър Клас: Продажби и комуникация по телефона

 • Създаден на: 20.07.2020
 • Последно допълван : 16.06.2021
 • Участници в курса: 216

★★★★★ Рейтинг: 4,8/5

Основна информация

Продажбите по телефона често представляват трудност пред търговците, особено тези без опит. Но дори дългогодишни специалисти изразяват своето недоволство, когато се налага да продават дистанционно. Преодоляването на трудностите от телефонната комуникация е лесно, стига да имате правилна стратегия. Най-важното нещо, което трябва да умеете е да привличате вниманието на потенциалните клиенти и да не го губите дори за миг, както при обикновените продажби. Но как? С помощта на събраните знания в този курс ще запълните неяснотите и ще придобиете увереността да продавате по телефона.

Какво ще научите

 1. Как да преодолявате успешно бариерите, спиращи ви да реализирате повече продажби
 2. Как можете да създавате бърз интерес за стоката или услугата, която предлагате
 3. Ще научите кой е правилният етикет и стил за телефонни разговори
 4. Ще разберете как да избягвате отказите от клиентите

За кого е този курс

 • Търговци, които изпитват затруднения при създаването на интерес
 • Търговци, които се стремят да развиват личните си и професионални качества
 • Търговци, които се нуждаят от стратегия за успех

Лектор

Вергиния Накова

Вергиния Накова е маркетинг консултант, професионален лектор и основател на Training Academy. Тя има над 10 години опит, повече от 15 000 обучени мениджъри и търговци, бизнес коуч на едни от най-успешните български лидери и хиляди часове изминати в обучения.

Отзиви

Въпроси

Този курс подходящ ли е за начинаещи?

Курсът е подходящ за начинаещи, но можете да извлечете максимума от него при наличие на предишни знания.

Мога ли да участвам в курса, ако не съм от София?

Тъй като курсът е изцяло онлайн, вие ще имате възможността да определяте от къде да учите. Онлайн формата на обучение е изключително подходяща, където и да се намирате.

Ще имам ли достъп до информацията от курса след завършването му?

При закупуването на единичен курс, вие получавате гарантиран едногодишен достъп. При закупуването на курс като част от абонаментен план, имате достъп в зависимост от избрания достъп.

Има ли определен час, който трябва да следвам за завършване на курса?

Не, с онлайн обученията вие сте свободни да разполагате със своето време.

Ще получа ли сертификат за успешно завършен курс?

Този курс няма опция за сертификат след завършването му.

Ще имам ли връзка с лектора на курса?

Да! Можете да пишете своите въпроси директно в платформата, като коментар под всеки урок или тема.

Детайли на курса

 • Единична цена: Няма
 • Безплатно в абонамент
 • Времетраене: 2ч. и 45мин.
 • Вид: Видео курс
 • Ниво: Начално, Средно
 • Видео лекции: 1
 • Допълнителни материали: Не
 • Изпит и сертификат: Не
 • Mодул: Допълнителни обучения
БЕЗПЛАТНО В АБОНАМЕНТ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА УЧИТЕ ОНЛАЙН

Предимства на този курс

Ако все още не сте сигурни дали си струва да поемете стъпка напред, то сега е моментът да ви напомним за главното предимство на този курс – той е ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН! Онлайн обучението е категорично най-удобният и модерен метод за придобиване на желаните умения и знания. Сред множеството му предимства са:

Ще имате възможност да учите без фиксираните “къде и кога“. Удобството и възможността за планиране от ваша страна е голям плюс в днешния забързан свят.

Освен, че ще разполагате със своето време, ще имате и свободата да избирате къде да преминете през курса. Превърнете се в професионалист сред комфорта на вашия дом, офис или друго любимо място.

Онлайн обучението елиминира неприятните моменти от разсейване и объркване. Може да сте сигурни, че няма да изпуснете важни факти и тънкости от програмата, благодарение на възможността за повторно гледане на видео уроците.

Много често при групови лекции се забелязва разлика в скоростта, с която всеки осмисля предоставената информация. Хората работят на различни предавки и в процеса на изграждане на умение е ключово всеки отделен курсист да получи нужното за него време. Затова опцията за онлайн курс, е страхотен вариант сами да определите темпото си.

Ще можете да задавате въпросите си към лектора, независимо от това, че работите от разстояние. Обратната връзка е значима част от обучителния процес, както на живо, така и онлайн. Предимството тук е, че можете да задавате въпросите си свободно, а не в рамките на лекция от няколко часа.

Допълнителен плюс за всеки, който не може да се концентрира в групова среда е, че може да работите сами, в абсолютна тишина и спокойствие. Така ще можете да осмислите качествено цялата информация и да я затвърдите по-лесно.