Продажби

Запис от лекция

Мастър Клас: Техниките на успешните търговци за затваряне на сделка

 • Създаден на: 15.07.2020
 • Последно допълван : 16.06.2021
 • Участници в курса: 267

★★★★★ Рейтинг: 4,9/5

Основна информация

Кои са основните причини за проваляне на сделките?

Най-често те не са свързани с липсата на опит на търговците, нито с наличието на подходящ продукт/услуга за клиента, още по- малко пък с нивото на качеството. Основните причини се коренят на много по-ниско ниво и често пренебрегвайки ги, търговците губят своите потенциални клиенти.

Научете кои са тези причини и как да прилагате ефективно най-успешните техники за затваряне на сделка.

Какво ще научите

 • Каква е грешката, която може да провали всичките ви усилия за затваряне на сделка
 • Как изглежда продажбения процес за клиента
 • Как да избирате правилните клиенти и да разбирате нуждите им напълно
 • Защо качеството и нуждата от дадени продукт или услуга не са определящ фактор за успех
 • Кои са успешните техники за затваряне на сделка и как да ги прилагате безпроблемно

За кого е този курс

Курсът е подходящ за търговци, които имат нужда от подобрение или промяна в метода на работа, както и за собственици на бизнеси, предприемачи и всеки, който има нужда продаде дадени продукт, услуга или идея, независимо от професията.

Лектор

Вергиния Накова

Вергиния Накова е маркетинг консултант, професионален лектор и основател на Training Academy. Тя има над 10 години опит, повече от 15 000 обучени мениджъри и търговци, бизнес коуч на едни от най-успешните български лидери и хиляди часове изминати в обучения.

Отзиви

Въпроси

Този курс подходящ ли е за начинаещи?

Да, курсът може да ви донесе стойност, дори да сте начинаещи, но е подходящ и за хора с повече опит и натрупани познания.

Мога ли да участвам в курса, ако не съм от София?

Тъй като курсът е изцяло онлайн, вие ще имате възможността да определяте от къде да учите. Онлайн формата на обучение е изключително подходяща, където и да се намирате.

Ще имам ли достъп до информацията от курса след завършването му?

При закупуването на единичен курс, вие получавате гарантиран едногодишен достъп. При закупуването на курс като част от абонаментен план, имате достъп в зависимост от избрания достъп.

Има ли определен час, който трябва да следвам за завършване на курса?

Не, с онлайн обученията вие сте свободни да разполагате със своето време.

Ще получа ли сертификат за успешно завършен курс?

Този курс няма опция за сертификат след завършването му.

Ще имам ли връзка с лектора на курса?

Да! Можете да пишете своите въпроси директно в платформата, като коментар под всеки урок или тема.

Детайли на курса

 • Единична цена: Няма
 • Безплатно в абонамент
 • Времетраене: 1ч. и 40мин.
 • Вид: Запис от лекция
 • Ниво: Начално, Средно
 • Видео лекции: 1
 • Допълнителни материали: Не
 • Изпит и сертификат: Не
 • Mодул: Допълнителни обучения
БЕЗПЛАТНО В АБОНАМЕНТ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА УЧИТЕ ОНЛАЙН

Предимства на този курс

Ако все още не сте сигурни дали си струва да поемете стъпка напред, то сега е моментът да ви напомним за главното предимство на този курс – той е ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН! Онлайн обучението е категорично най-удобният и модерен метод за придобиване на желаните умения и знания. Сред множеството му предимства са:

Ще имате възможност да учите без фиксираните “къде и кога“. Удобството и възможността за планиране от ваша страна е голям плюс в днешния забързан свят.

Освен, че ще разполагате със своето време, ще имате и свободата да избирате къде да преминете през курса. Превърнете се в професионалист сред комфорта на вашия дом, офис или друго любимо място.

Онлайн обучението елиминира неприятните моменти от разсейване и объркване. Може да сте сигурни, че няма да изпуснете важни факти и тънкости от програмата, благодарение на възможността за повторно гледане на видео уроците.

Много често при групови лекции се забелязва разлика в скоростта, с която всеки осмисля предоставената информация. Хората работят на различни предавки и в процеса на изграждане на умение е ключово всеки отделен курсист да получи нужното за него време. Затова опцията за онлайн курс, е страхотен вариант сами да определите темпото си.

Ще можете да задавате въпросите си към лектора, независимо от това, че работите от разстояние. Обратната връзка е значима част от обучителния процес, както на живо, така и онлайн. Предимството тук е, че можете да задавате въпросите си свободно, а не в рамките на лекция от няколко часа.

Допълнителен плюс за всеки, който не може да се концентрира в групова среда е, че може да работите сами, в абсолютна тишина и спокойствие. Така ще можете да осмислите качествено цялата информация и да я затвърдите по-лесно.