Личностно развитие

Запис от лекция

Гост-лектори: Дивачки – Женският път към успех и щастие

 • Създаден на: 03.09.2020
 • Последно допълван : 16.06.2021
 • Участници в курса: 258

★★★★★ Рейтинг: 4,8/5

Основна информация

Днешните жени сме модерни, заети, забързани. Също така сме уморени, изчерпани, тъжни, потопени в рутина и объркани.

Нали трябваше да бъдем успешни, като получим достъп до всички сфери на обществото ни? Нали трябваше да сме доволни от възможностите пред нас? Нали трябваше само да се преборим да имаме всичко и щастието и успеха ни чакаха? Нали само трябваше да се изкачим малко по-високо в йерархията и сигурността и стандарта ни щяха да се увеличат? Нали мъжете обичаха независими жени и само така вечната любов щеше да се настани в живота ни? Нали ако спортуваме редовно и се храним ще сме хубави и млади? Нали?

Защо тогава ни се случва това?

Защо се будим в два часа през нощта с мисли, че не сме се справили достатъчно добре като майки, жени с кариери, съпруги и дъщери? Защо обичайният отговор на въпроса „Как си?“ е – „Скапана от работа.“ Защо всяка втора мисъл е „кога ще успея да вмъкна и това в плана?“ Защо вечно се оплакваме, че нямаме време за нищо? Защо все отлагаме за утре всичко, което ни се иска днес? Защо все караме настинки и болки на крак? Защо работата ни е омразна и изцеждаща? Защо не се разбираме с партньора си, както преди? Защо парите все не достигат? Защо напълняваме все повече въпреки диетите?
И накрая, защо всичко трябва да е толкова трудно?

Животът е прекрасен, цветен, интересен и вкусен. Всеки ден!

Даден ни е шансът да го живеем с удоволствие и любопитство, а ние го пилеем в амбициозни планове и пагубни зависимости от хора, обстоятелства и вещества, които всъщност ни разболяват. Можем да живеем със страст, сладост и любов.

Това е възможно и зависи изцяло от теб!

Какво ще научите

„Дивачки“ е терапевтичен семинар, в който ще ти отговоря на всичките тези въпроси „защо“. Ще разбереш какво стои в основата на кризата, какво я провокира и как да излезеш от нея по-силна, по-здрава и истински готова да посрещнеш новия си живот. Ще се научиш как да намериш пресечната точка между твоя устрем за успех и лекотата на живота, като създадеш здрава и истинска основа в себе си. Ще видиш какво те спира да бъдеш най-добрата версия на себе си и ще се потопиш в най-съкровената част от теб самата – онази „която знае“.

За кого е този курс

 • Дами, постоянно ангажирани с работа и семейни грижи
 • Жени-предприемачи, готови на всяка цена да изградят свой бизнес
 • Всяка жена, която търси по-добри кариерни перспективи

Лектор

Анета Савова

Анета Савова е признат бизнес консултант, лектор и автор в областта на женското лидерство. Тя консултира делови жени как да се позиционират като лидери с потенциал и стратегия за висшия мениджмънт в компаниите и организациите, в които работят.

Отзиви

Въпроси

Мога ли да участвам в курса, ако не съм от София?

Тъй като курсът е изцяло онлайн, вие ще имате възможността да определяте от къде да учите. Онлайн формата на обучение е изключително подходяща, където и да се намирате.

Ще имам ли достъп до информацията от курса след завършването му?

При закупуването на единичен курс, вие получавате гарантиран едногодишен достъп. При закупуването на курс като част от абонаментен план, имате достъп в зависимост от избрания достъп.

Има ли определен час, който трябва да следвам за завършване на курса?

Не, с онлайн обученията вие сте свободни да разполагате със своето време.

Ще получа ли сертификат за успешно завършен курс?

Този курс няма опция за сертификат след завършването му.

Ще имам ли връзка с лектора на курса?

Да! Можете да пишете своите въпроси директно в платформата, като коментар под всеки урок или тема.

Детайли на курса

 • Единична цена: Няма
 • Безплатно в абонамент
 • Времетраене: 50 минути
 • Вид: Запис от лекция
 • Ниво: Начално
 • Видео лекции: 5
 • Допълнителни материали: Не
 • Изпит и сертификат: Не
 • Mодул: Допълнителни обучения
БЕЗПЛАТНО В АБОНАМЕНТ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА УЧИТЕ ОНЛАЙН

Предимства на този курс

Ако все още не сте сигурни дали си струва да поемете стъпка напред, то сега е моментът да ви напомним за главното предимство на този курс – той е ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН! Онлайн обучението е категорично най-удобният и модерен метод за придобиване на желаните умения и знания. Сред множеството му предимства са:

Ще имате възможност да учите без фиксираните “къде и кога“. Удобството и възможността за планиране от ваша страна е голям плюс в днешния забързан свят.

Освен, че ще разполагате със своето време, ще имате и свободата да избирате къде да преминете през курса. Превърнете се в професионалист сред комфорта на вашия дом, офис или друго любимо място.

Онлайн обучението елиминира неприятните моменти от разсейване и объркване. Може да сте сигурни, че няма да изпуснете важни факти и тънкости от програмата, благодарение на възможността за повторно гледане на видео уроците.

Много често при групови лекции се забелязва разлика в скоростта, с която всеки осмисля предоставената информация. Хората работят на различни предавки и в процеса на изграждане на умение е ключово всеки отделен курсист да получи нужното за него време. Затова опцията за онлайн курс, е страхотен вариант сами да определите темпото си.

Ще можете да задавате въпросите си към лектора, независимо от това, че работите от разстояние. Обратната връзка е значима част от обучителния процес, както на живо, така и онлайн. Предимството тук е, че можете да задавате въпросите си свободно, а не в рамките на лекция от няколко часа.

Допълнителен плюс за всеки, който не може да се концентрира в групова среда е, че може да работите сами, в абсолютна тишина и спокойствие. Така ще можете да осмислите качествено цялата информация и да я затвърдите по-лесно.