Личностно развитие

Запис от лекция

Мастър Клас: Ключът към жизнен и пълноценен живот

 • Създаден на: 29.09.2020
 • Последно допълван : 16.06.2021
 • Участници в курса: 275

★★★★★ Рейтинг: 4,8/5

Основна информация

За да постигате целите си и да прогресирате във всяка сфера от вашия живот, то вие трябва да се грижите за здравето си. Доброто здраве ви дава енергия, сила и мотивация да бъдете по-добри. В този курс ще научите най-ефективните техники за поддържане на вашите здраве, тонус и щастие от експерта по биохакинг – шеф Силвена Роу.

Какво ще научите

 • Как да се храните здравословно и с т.нар. “суперхрани”
 • Защо нагласата и начинът на мислене са толкова важни
 • Защо трябва да обръщате внимание на качествения сън
 • Защо липсата на романтичен живот показва проблем в тялото
 • Какви външни фактори да избягвате, за да сте по-позитивни

За кого е този курс

Този курс е подходящ за всеки, който иска да подобри качеството си на живот, да бъде по-фокусиран и зареден, и вследствие на това да постига повече в кариерата си.

Лектор

Силвена Роу

Силвена Роу е собственик на ресторанти в Лондон и Дубай. Автор на кулинарни книги. Водещ в кулинарни телевизионни предавания във Великобритания и САЩ. Пише кулинарна страница в "Гардиън". Една от най-уважаваните жени в арабския свят, заради таланта, характера и философията ѝ, за добра храна. Истински отговорен и дисциплиниран лидер. Сега управлява ресторантите си в Дубай.

Отзиви

Въпроси

Мога ли да участвам в курса, ако не съм от София?

Тъй като курсът е изцяло онлайн, вие ще имате възможността да определяте от къде да учите. Онлайн формата на обучение е изключително подходяща, където и да се намирате.

Ще имам ли достъп до информацията от курса след завършването му?

При закупуването на единичен курс, вие получавате гарантиран едногодишен достъп. При закупуването на курс като част от абонаментен план, имате достъп в зависимост от избрания достъп.

Има ли определен час, който трябва да следвам за завършване на курса?

Не, с онлайн обученията вие сте свободни да разполагате със своето време.

Ще получа ли сертификат за успешно завършен курс?

Този курс няма опция за сертификат след завършването му.

Ще имам ли връзка с лектора на курса?

Да! Можете да пишете своите въпроси директно в платформата, като коментар под всеки урок или тема.

Детайли на курса

 • Единична цена: Няма
 • Безплатно в абонамент
 • Времетраене: 2 часа
 • Вид: Запис от лекция
 • Ниво: Начално
 • Видео лекции: 1
 • Допълнителни материали: Не
 • Изпит и сертификат: Не
 • Mодул: Допълнителни обучения
БЕЗПЛАТНО В АБОНАМЕНТ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА УЧИТЕ ОНЛАЙН

Предимства на този курс

Ако все още не сте сигурни дали си струва да поемете стъпка напред, то сега е моментът да ви напомним за главното предимство на този курс – той е ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН! Онлайн обучението е категорично най-удобният и модерен метод за придобиване на желаните умения и знания. Сред множеството му предимства са:

Ще имате възможност да учите без фиксираните “къде и кога“. Удобството и възможността за планиране от ваша страна е голям плюс в днешния забързан свят.

Освен, че ще разполагате със своето време, ще имате и свободата да избирате къде да преминете през курса. Превърнете се в професионалист сред комфорта на вашия дом, офис или друго любимо място.

Онлайн обучението елиминира неприятните моменти от разсейване и объркване. Може да сте сигурни, че няма да изпуснете важни факти и тънкости от програмата, благодарение на възможността за повторно гледане на видео уроците.

Много често при групови лекции се забелязва разлика в скоростта, с която всеки осмисля предоставената информация. Хората работят на различни предавки и в процеса на изграждане на умение е ключово всеки отделен курсист да получи нужното за него време. Затова опцията за онлайн курс, е страхотен вариант сами да определите темпото си.

Ще можете да задавате въпросите си към лектора, независимо от това, че работите от разстояние. Обратната връзка е значима част от обучителния процес, както на живо, така и онлайн. Предимството тук е, че можете да задавате въпросите си свободно, а не в рамките на лекция от няколко часа.

Допълнителен плюс за всеки, който не може да се концентрира в групова среда е, че може да работите сами, в абсолютна тишина и спокойствие. Така ще можете да осмислите качествено цялата информация и да я затвърдите по-лесно.