Soft Skills

Запис от лекция

Гост-лектори: 3-те стъпки към финансовото благополучие

 • Създаден на: 08.07.2020
 • Последно допълван : 15.06.2021
 • Участници в курса: 242

★★★★★ Рейтинг: 4,8/5

Основна информация

Няма тайна, с която да увеличите вашето богатство, за да постигнете финансова свобода. Харчете по-малко, отколкото получавате, и инвестирайте умно остатъка. Всеки го знае. Проблемът не е, че не знаете какво да правите, а как да го направите.

На тази среща няма да чуете поредния трик за бързо забогатяване или модерно течение, което да ви разкрие „тайните на богатите“, а ще ви споделя ТРИ доказани във времето стъпки за увеличаване на вашето богатство.

Книжарниците и интернет са пълни с информация как да направите това или онова, но ако още не сте богати, това определено не е от липса на информация, нали? Много обучения и експерти просто ви продават информация къде точно да инвестирате, но те ви дават просто риба, с която да се нахраните днес, а не въдица, с която да осигурите бъдещата прехрана за вас и вашето семейство.

Това, от което наистина имате нужда е трансформация, а не просто информация. Нека направим първата крачка заедно в този процес.

Какво ще научите

 • Как да харчите по-малко
 • Как да си изготвяте бюджет
 • Как да следите харченията си
 • Как да печелите от вашите инвестиции
 • Как да бъдете финансово независими

За кого е този курс

Този курс е за хора, които в общи линии знаят за какво отиват парите им всеки месец, но стигат само до там. Той е за всеки от вас, който вярва, че може много по-добре да управлява средствата си, има вяра в себе си и възможности, но просто не знае как. Ако ви е омръзнало да се лутате в онлайн пространството, търсейки истински ценни и практически приложими съвети, а искате да чуете реални съвети, то този курс е за вас.

Лектор

Cтoйнe Bacилeв

Cтoйнe Bacилeв e cepтифициpaн финaнcoв ĸoyч, пpoфecиoнaлeн тpeйнъp и coбcтвeниĸ нa един от най-популярните caйтове зa coбcтвeн бизнec и лични финaнcи в Бългapия. Имa пoвeчe oт 11 гoдини oпит нa pъĸoвoдни пoзиции във финaнcoвaтa cфepa в гoлeми мeждyнapoдни и бългapcĸи ĸoмпaнии. Cтoйнe имa дeceтĸи пpeзeнтaции и yчacтия в тeлeвизиoнни пpeдaвaния пo тeми, cвъpзaни c личнитe финaнcи и пpeдпpиeмaчecтвoтo, ĸaĸтo и мнoгo пyблиĸaции в aвтopитeтни мeдии.

Отзиви

Въпроси

Този курс подходящ ли е за начинаещи?

Курсът е подходящ за начинаещи и хора без особен опит в сферата на финансите, тъй като съветите и знанията, включени в него са обяснени на разбираем език и обучението е максимално ясно.

Мога ли да участвам в курса, ако не съм от София?

Тъй като курсът е изцяло онлайн, вие ще имате възможността да определяте от къде да учите. Онлайн формата на обучение е изключително подходяща, където и да се намирате.

Ще имам ли достъп до информацията от курса след завършването му?

При закупуването на единичен курс, вие получавате гарантиран едногодишен достъп. При закупуването на курс като част от абонаментен план, имате достъп в зависимост от избрания достъп.

Има ли определен час, който трябва да следвам за завършване на курса?

Не, с онлайн обученията вие сте свободни да разполагате със своето време.

Ще получа ли сертификат за успешно завършен курс?

Този курс няма опция за сертификат след завършването му.

Ще имам ли връзка с лектора на курса?

Да! Можете да пишете своите въпроси директно в платформата, като коментар под всеки урок или тема.

Детайли на курса

 • Единична цена: Няма
 • Безплатно в абонамент
 • Времетраене: 2ч. и 10мин.
 • Вид: Запис от лекция
 • Ниво: Начално, Средно
 • Видео лекции: 1
 • Допълнителни материали: Не
 • Изпит и сертификат: Не
 • Mодул: Допълнителни обучения
БЕЗПЛАТНО В АБОНАМЕНТ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА УЧИТЕ ОНЛАЙН

Предимства на този курс

Ако все още не сте сигурни дали си струва да поемете стъпка напред, то сега е моментът да ви напомним за главното предимство на този курс – той е ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН! Онлайн обучението е категорично най-удобният и модерен метод за придобиване на желаните умения и знания. Сред множеството му предимства са:

Ще имате възможност да учите без фиксираните “къде и кога“. Удобството и възможността за планиране от ваша страна е голям плюс в днешния забързан свят.

Освен, че ще разполагате със своето време, ще имате и свободата да избирате къде да преминете през курса. Превърнете се в професионалист сред комфорта на вашия дом, офис или друго любимо място.

Онлайн обучението елиминира неприятните моменти от разсейване и объркване. Може да сте сигурни, че няма да изпуснете важни факти и тънкости от програмата, благодарение на възможността за повторно гледане на видео уроците.

Много често при групови лекции се забелязва разлика в скоростта, с която всеки осмисля предоставената информация. Хората работят на различни предавки и в процеса на изграждане на умение е ключово всеки отделен курсист да получи нужното за него време. Затова опцията за онлайн курс, е страхотен вариант сами да определите темпото си.

Ще можете да задавате въпросите си към лектора, независимо от това, че работите от разстояние. Обратната връзка е значима част от обучителния процес, както на живо, така и онлайн. Предимството тук е, че можете да задавате въпросите си свободно, а не в рамките на лекция от няколко часа.

Допълнителен плюс за всеки, който не може да се концентрира в групова среда е, че може да работите сами, в абсолютна тишина и спокойствие. Така ще можете да осмислите качествено цялата информация и да я затвърдите по-лесно.