Начало » Академия за Бизнес Умения и Предприемачество » Демо лекция “6-те основни етапа в развитието на всеки бизнес”

Демо лекция “6-те основни етапа в развитието на всеки бизнес”

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В БЕЗПЛАТНА ЛЕКЦИЯ НА ТЕМА

"Шестте кризи в развитието на организацията и как да ги преодолеем"

Запазете своето място като попълните формата:

Информация за демо лекцията:

Основна информация:

Всеки бизнес е динамична структура, която минава през конкретни етапи в своето развитие. Този курс ще ви запознае с различните съществуващи бизнес модели, както и етапите, през които всеки бизнес преминава ще можете да направите самооценка на това къде вие се намирате и кои са приоритетите, които следва да имате към актуална за вас и вашия бизнес ситуация.

За кого е това обучение?

За всички търговци или собственици на бизнес, които искат ясна, точна и подредена методология за успешни продажби, която да могат да приложат веднага в своята работа и да видят реални резултати.

Темите, които ще разгледаме:

 • Кои са основните етапи на бизнес развитие
 • Какво да приоритизирате спрямо етапа, на който се намирате във вашия бизнес
 • Да разпознавате и разграничавате различните видове бизнес модели
 • Как да оцените и прецените вашия собствен бизнес модел и стратегия
 • Кои със съществуващите ефективни техники за изграждане на работеща бизнес стратегия

Ще научите:

 • Кои са най-успешните техники за блокиране на възраженията (още преди да са изказани)
 • Как да спечелите доверието на клиента като успешно преодолявате неговите възражения;
 • Кои са етапите при блокиране на възраженията.

Лектор:

Вергиния Къшева-Накова е маркетинг и бизнес консултант, сертифициран коуч и треньор на ефективни екипи, основател на маркетингова агенция – Market Up и Training Academy – обучения и обучителни програми за бизнес, дигитални и социални умения. Основен фокус на работата й е върху подобряването на процесите и изграждането на ефективна бизнес и маркетинг стратегия в компаниите.

Професионален лектор с над 10 години опит, повече от 15 000 обучени мениджъри и търговци, бизнес коуч на едни от най-успешните български лидери, хиляди часа обучения, менторство и консултации в цяла Европа и Русия, работа с най-големите марки на пазара като HAPPY, ЕКОНТ, MAZDA, Адрес, Vivacom.

Работи с водещи български компании, за подобряване на бизнес процесите, техните резултати чрез създаване на по-добра комуникация в и извън екипа, изграждане на маркетинг кампании и вътрешни тренинг програми за развитието на служителите.

Отзиви от клиенти от предишни обучения:

Венцислав Лазов
Прочетете повече
Най-полезните неща, които начух по време на курса - са какви са заплахите пред моя бизнес, как да създам своя бизнес модел и как да анализирам бизнеса си. Много ми хареса, че информацията е предадена изключително лесно и разбираемо, а лекторът ни предразполага и ни кара да се чувстваме все едно сме си вкъщи.
Мария Чапарова
Прочетете повече
Най - интересното нещо от този курс за мен беше да науча етапите от развитието на една организация и да схвана как работи това съпоставяйки го с реални фирми. Научих за различните бизнес стратегии, за етапите от развитието на една организация.
Елена Дюлгерова
Прочетете повече
Курсът е много полезен за предприемачи, които трябва да изградят своя бизнес модел, да познават отделните фази на развитие на бизнеса и какво точно изисква всяка една от тях. Той дава и знания за различните стратегии - на разходно лидерство, диференциация, фокус върху разходите/диференциация. Така всеки един бизнес би имал по-ясна позиция и съответно посока за бъдеще развитие.
Десислава Врайкова
Прочетете повече
Курсът ми помогна да си усъвършенствам уменията за справяне с възраженията на клиента. Полезни ми бяха и съветите за блокиране на възражения. Едно от най-полезните неща, които научих по време на обучението е как да се справя със собствените си убеждения, за да преодолявам бързо възраженията на клиента
Лъчезар Генчев
Прочетете повече
Едно от най-интересните неща, които научих са етапите на развитие, и преминаването от 1 на друг етап, и стратегиите които трябва да използваме при взимането на важни решения. Основите на бизнес "проектирането" или по-просто казано какво трябва да направим за да можем да израдим здрава основа на нашият бизнес.
Предишна
Следваща

Условия за участие в демо лекция:

 • всички участници трябва да завършат предварителна регистрация
 • всички участници в обучението ще получат линк за достъп до онлайн лекцията
 • всички участници могат да пишат своите въпроси по време на обучението

Част от нашите корпоративни клиенти: